975 p.m. excl.

Bedrijfsunit / bedrijfshal Bemmel

Een in 2021 gerealiseerde bedrijfsunit / bedrijfshal in Bemmel te huur op bedrijventerrein De Houtakker II aan de A15! Deze representatieve bedrijfsunit is geleden op de frontzijde (zichtlocatie) van een verzamelgebouw.

Informatie bedrijfsunit
Deze bedrijfsunit wordt te huur aangeboden voor € 975 excl. BTW per maand. De bedrijfshal beschikt over een 4 meter hoge overheaddeur, airco en verwarming op de boven- en benedenverdieping, zonnepanelen, glasvezelaansluiting, toilet en wateraansluiting. Er zijn 2 privé parkeerplaatsen aanwezig. Verder kan er gebruik worden gemaakt van de gezamenlijke parkeerplaatsen.

De bedrijfsunit is 5,6 meter breed en 8,1 meter diep en beschikt – naast een ca. 45 m2 grote bedrijfsruimte op de begane grond – ook over een ca. 45 m2 grote verdieping. Het gehele complex (met 26 units) wordt omsloten door een brede rondweg.

De bedrijfsunit kent diverse gebruiksmogelijkheden en is ideaal als kantoor- en /of werkplaats voor het MKB.
Deze bedrijfsunit is bovendien energiezuinig en gasloos. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ligging
Een recent aangelegde ontsluitingsweg maakt de A15 in minder dan een minuut bereikbaar!
De bereikbaarheid van het boxencomplex is perfect en de verbinding met Bemmel, Elst, Huissen en de steden Arnhem en Nijmegen is – zowel per auto als openbaar vervoer – perfect!

Bijzonderheden:
– Er dient een waarborgsom van 3 maanden huur betaald te worden.
– De impressies, beelden, maten (zijn circa maten), oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
– Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Gegevens

Prijs : 975 p.m. excl.
Pand Type : Bedrijfsgebouw
Doel : Verhuur
Status : Verhuurd
Gebied : 91 m2
Staat : De Kazematten
Postcode : 6681CS
Plaats : Bemmel
Land : Nederland
Pand ID : 2764

Map

Call Now Button