Verzekering verhuurde woning

Zorgeloos verhuren met onze unieke verzekering tegen huurschade

Wij bieden onze vastgoedbeleggers een compleet en uniek verzekeringsproduct aan waardoor je als verhuurder beschermd bent voor €50.000,- tegen alle materiële schade aan jouw verhuurde woning. De garantie vergoedt alle schade aan jouw woning en inboedel plus de juridische kosten bij uitzetting tot aan de schoonmaak van de woning, bij schade veroorzaakt door illegale huur zoals hennepteelt, onderhuur en de zogenaamde stromanconstructies.

Maar onder de dekking valt ook schade aan de woning en inboedel door onzorgvuldig gebruik van de huurder wanneer er een geschil optreedt bij de eindoplevering zoals bijvoorbeeld schade aan kasten, wanden of parketvloer etc..

Waarom kunnen wij deze verhuurverzekering aanbieden?

Onze dossiers voldoen volledig aan de eisen van zorgplicht, huurwetgeving en verhuurveiligheid. Dat is in zowel het belang van de huurder alsmede verhuurder. Een win-win dus! Verhuurders ontvangen een verhuurcertificaat van met een verslag over het door ons uitgevoerde screeningsonderzoek, een samenvatting van het totale verhuurdossier en een onafhankelijk advies van een expert.  Met dit certificaat is het mogelijk om via ons een verhuurverzekering af te sluiten.

Veilig en verantwoord jouw vastgoed verhuren?

Wil je ook tijd en geld besparen op vastgoedbeheer? Wij verhuren graag jouw vastgoed! Dat doen we voor grote en kleine vastgoedbeleggers. Onze focus ligt op vastgoed in de provincie Gelderland, maar onze dienstverlening is beschikbaar in heel Nederland. Wij hanteren een persoonlijke en professionele werkwijze.

Meer weten of gewoon een kop koffie drinken? Neem contact op!