795 p.m. excl.

Huissensestraat, Arnhem

Te huur vanaf 1 februari a.s.

Aan de parallelweg van de Huissensestraat gelegen voormalig 4 kamer appartement met een grote verbouwde badkamer, ruime woonkeuken, berging in de onderbouw en twee balkons waarvan de grootste op de zuidkant. Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen en wordt beheert door een actieve en kapitaalkrachtige Vereniging van Eigenaren.

Het complex is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het winkelcentrum Malburgen met o.a. een riante Albert Heijn. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is prima. In de straat en de directe omgeving zijn diverse bushaltes richting Arnhem Centraal. Echter is deze ook eenvoudig per fiets te bereiken.

De servicekosten bedragen € 55 per maand. De totale huursom bedraagt € 850 per maand.

BEGANE GROND:
Gemeenschappelijke entree met bellenbord, brievenbussen en de toegang naar de bergingen.

APPARTEMENT:
Entree/hal met meterkast, ruime badkamer met inloopdouche, vloerverwarming, wc, twee wastafels en wasmachine aansluiting. Twee ruime slaapkamers. De ruime en lichte woonkamer bestaat uit een zitgedeelte en loopt over in de keuken met schuifpui. Vanuit beiden is er een balkon bereikbaar.

LOCATIE:
In de wijk Malburgen gelegen, op fietsafstand van het bruisende stadscentrum van Arnhem. Er is veel groen en speelruimte in de wijk. De uiterwaarden van de Rijn zijn dichtbij, net zoals diverse winkelcentra en de Pleyroute met aansluiting op de snelwegen in de regio. Het openbaar vervoer is prima geregeld. De wijk is een aantal jaar geleden flink opgeknapt; straten, groenvoorziening en parkeergelegenheden zijn grondig aangepakt. Sportvoorzieningen zijn dichtbij, er is een brede school in de wijk, evenals winkels, huis- en tandartsen, een apotheek en een bibliotheek.

BIJZONDERHEDEN:
– Hele appartement heeft kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
– Elektra en meterkast vernieuwd;
– Badkamer met vloerverwarming;
– Goed gelegen t.o.v. winkels en openbaar vervoer;
– Ruime berging.

Gegevens

Prijs : 795 p.m. excl.
Pand Type : Appartement
Doel : Verhuur
Status : Verhuurd
Gebied : 66 m2
Adres : Huissensestraat, Arnhem
Staat : Huissensestraat
Postcode : 6833JA
Plaats : Arnhem
Land : Nederland
Pand ID : 1806

Eigenschappen

Balkon
Berging

Map

Call Now Button