VvE-beheer zonder zorgen? Dit regelen wij graag:

Financieel beheer

Incasseren van de VvE bijdragen, debiteurenbewaking, betalen van facturen, jaarcijfers, exploitatie, etc.

Administratief beheer

Organisatie ledenvergadering, ledenadministratie, huishoudelijk reglement opstellen, dagelijkse begeleiding, juridische bijstand, bestuurstaken, etc.

Technisch beheer

Het verhelpen van storingen, 24-uurs storingsdienst, preventief onderhoud en het begeleiden van onderhoudswerkzaamheden.

Overstapservice zonder zorgen

Wij hebben veel ervaring met het overnemen van VvE beheer. We helpen jullie VvE eenvoudig en zonder gedoe over te stappen naar ons.

Vraag een offerte aan!

Of het nu gaat om het organiseren van de algemene ledenvergadering, de debiteurenbewaking of bijvoorbeeld het verhelpen van klachten, wij nemen jullie alle zorg voor het vastgoed uit handen. Dit doen we op een deskundige, transparante en klantvriendelijke wijze met het oog voor de leden van de vereniging van eigenaren.

Wij zorgen er voor dat jullie vereniging aan de wettelijk vereisten voldoet. Daarnaast adviseren wij de vereniging graag over alle facetten van een Vereniging van Eigenaren en haar gebouw. Bovendien denken wij graag met jullie mee over de toekomstige ontwikkelingen van het appartementencomplex.

Daarom kiezen andere VvE’s ook voor ons:

Een aanspreekpunt

Bij Vastgoedbeheer Gelderland heb je een vast aanspreekpunt. Geen doorlopende wisselingen van accountmanagers of technisch beheerders.

Vaste prijs

Voor het beheer van jullie VvE rekenen wij een vaste prijs. De overeenkomst die de VvE met ons afsluit is duidelijk en overzichtelijk. Uiteraard is maatwerk mogelijk.

Online vastgoeddossier

Wij werken met professionele software. Ieder lid heeft toegang tot ons online portal en volledige inzage. Digitaal vergaderen is mogelijk.

QSAM gecertificeerd

Wij zijn Qualified Smart Asset Manager. Daarmee is het vastgoedbeheer perfect gewaarborgd!

Vraag een offerte aan!
Call Now Button