Bedrijfsunit Bemmel huren

Splinternieuwe (in 2020 gerealiseerde) bedrijfsunit / bedrijfshal – gelegen aan de front / zichtlocatie – in Bemmel te huur op bedrijventerrein De Houtakker II aan de A15!

Informatie bedrijfsunit
Deze bedrijfsunit wordt te huur aangeboden voor € 795 excl. BTW per maand vanaf medio 2020 (momenteel in aanbouw). De bedrijfshal beschikt over een 4 meter hoge overheaddeur. De bedrijfsunit is 5,6 meter breed en 8,1 meter diep en beschikt – naast een ca. 45 m² grote bedrijfsruimte op de begane grond – ook over een ca. 45 m² grote verdieping. Het gehele complex (met 26 units) wordt omsloten door een brede rondweg en geflankeerd door 26 parkeerplaatsen.

Bedrijfspand huren Bemmel Bedrijfsunit Kazematten Bemmel huren

De bedrijfsunit kent diverse gebruiksmogelijkheden en is ideaal als opslag- en /of werkplaats voor het MKB.

Deze representatieve bedrijfsunit is bovendien energiezuinig en gasloos. Er worden zonnepanelen geplaatst op het dak. De unit wordt casco te huur aangeboden zodat de nieuwe huurder de indeling zelf kan bepalen. In overleg met de eigenaar is verdere afbouw bespreekbaar. De huurprijs zal hierop worden aangepast. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ligging
Een recent aangelegde ontsluitingsweg maakt de A15 in minder dan een minuut bereikbaar!
De bereikbaarheid van het boxencomplex is perfect en de verbinding met Bemmel, Elst, Huissen en de steden Arnhem en Nijmegen is – zowel per auto als openbaar vervoer – perfect!

Bijzonderheden

  • Er dient een waarborgsom van 3 maanden huur betaald te worden.
  • De impressies, beelden, maten (zijn circa maten), oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
Call Now Button