Gastspreker voor Eindhoven Investment Society bij PSV

Gisteren hebben wij, namens de Rabobank, een guest lecture verzorgd voor Eindhoven Investment Society bij het PSV stadion. In deze 2 uur durende guest lecture hebben wij stil gestaan bij de actuele ontwikkelingen op de vastgoedmarkt, rendementen, politieke ontwikkelingen en cijfers (die in –  tegenstelling tot wat veel mensen denken – in het voordeel pleiten van vastgoedbeleggers).

De avond zijn we gestart met prikkelende stellingen. Gevolgd door een beschouwing op de ontwikkelingen van Proptech, Smart Buildings, Living as a service, nieuwe platformen en vooral hoe kan een goede vastgoedondernemer hierop inspelen? Is een huurder bereid meer € per M2 te betalen? Wat zijn realistische rendementen? En hoe maak je een investeringsbeslissing (werkelijke case uit 2019 besproken). Ook hebben we stil gestaan bij de risico’s van vastgoed, financieringsmogelijkheden en de ‘Wwft’.

Kortom; een fantastische lecture met veel interactiviteit!

Lijkt het je leuk dat we ook een presentatie verzorgen bij jullie (Rotary / Vastgoedondernemers / Studie / …) ? Neem dan even contact op met Ewoud of Marcel.

Call Now Button