Vastgoedbeheer is van belang!

Op 3 september hebben wij op ons kantoor een unieke en waardevolle bijeenkomst voor (potentiële) vastgoedbeleggers, makelaars en andere geïnteresseerden georganiseerd. Tijdens deze presentatie hebben we de aanwezigen meegenomen in de financieringsmogelijkheden, vastgoedbeheer en juridische aspecten van het beleggen in vastgoed. Wij verzorgden het onderdeel “vastgoedbeheer”.

Vastgoedbeheer

Screenen van huurders? Wist u dat dit verplicht is? En weet u wat er vastgelegd dient te worden in uw dossier? Benieuwd waarom het fiscaal aantrekkelijk kan zijn om een vastgoedbeheerder in te schakelen?

Veel ondernemers en particulieren verhuren onroerend goed. Meestal gaat dit goed met als gevolg een mooi en stabiel beleggingsrendement. Toch zien wij dat het in de praktijk vaak misgaat. Een huurder die niet betaalt en de woning in slechte staat achterlaat. Of er blijkt een hennepkwekerij aanwezig te zijn. Daarnaast moeten verhuurders aan allerlei wetgeving voldoen. Waaronder de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) en privacywetgeving (AVG). Veel verhuurders en verhuurmakelaars zijn zich hier niet bewust van. Met alle financiële en juridische risico’s van dien!

Dit kan ondervangen worden door met een professionele vastgoedbeheerder samen te werken. Vastgoedbeheer Gelderland laat alle woningverhuurtransacties onafhankelijk valideren en ziet erop toe dat elke verhuurtransactie voldoet aan de eisen van huurwetgeving, zorgplicht én verhuurveiligheid. Op deze manier verkrijgen huurders en verhuurders een betrouwbare verhuurtransactie en weet u met wie u zaken doet. Door onze grondige screening kunnen wij onze verhuurders bovendien een unieke garantie aanbieden.

Echt zorgeloos verhuren is nu mogelijk. Wij helpen u hier graag bij!

Call Now Button