Bezwaar tegen te lage WOZ?

Het klinkt misschien vreemd, maar meestal loont het de moeite voor een vastgoedbelegger om bezwaar te maken tegen een te lage WOZ-beschikking. De WOZ bepaalt, naast ander bijvoorbeeld oppervlakte en voorzieningen, voor een groot gedeelte de punten voor de puntentelling. En hoe meer punten, hoe hoger de huur mag zijn.

Meer informatie over de WOZ en het puntenssysteem lees je op deze website.

Daar staat tegenover dat de belastingen (iets) zullen toenemen. Kortom, het blijft maatwerk.

Wist je dat wij pro-actief meedenken met onze vastgoedbeleggers waarvoor wij het vastgoed beheren. En ze in contact brengen met partijen die dit soort probleem oplossen? Meer van dit soort handige tips? Word dan klant bij ons!


Wil je ook tijd en geld besparen op vastgoedbeheer? Wij verhuren graag jouw vastgoed! Dat doen we voor grote en kleine vastgoedbeleggers die vastgoed bezitten. Onze focus ligt op vastgoed in de provincie Gelderland, maar onze dienstverlening is beschikbaar in heel Nederland. Wij hanteren een persoonlijke en professionele werkwijze.

Samenwerken met ons geeft je een hoop voordelen:

  • Wij werken met de nieuwste online tools en technieken zoals een online vastgoeddossier
  • Wij zijn gecertificeerd QSAM (Qualified Smart Asset Manager)
  • Een ludieke en zeer gewaardeerde “welkom huurder-service”
  • Uitermate goede contacten met aannemers, onderhoudsbedrijven, makelaars en beleggers.
  • Maatwerkafspraken mogelijk (bijvoorbeeld financiële mandaten)
  • Wist je dat wij zelf ook beleggen in vastgoed? Lees hier meer over ons. Daarom weten wij als geen ander wat beleggers en huurders belangrijk vinden. Uiteraard houden wij belangen gescheiden.

Meer weten of gewoon een kop koffie drinken? Neem contact op!

Call Now Button