Documenten voor huurders

Je hebt interesse in een huurwoning die wij verhuren. Graag bekijken we de mogelijkheden. Hiervoor hebben we aanvullende gegevens nodig. Wil je deze gegevens aan ons opsturen? Dat mag uiteraard digitaal.
Voor de volledigheid vermelden dat wij dat wij een privacyverklaring hebben opgesteld. Hierin staat beschreven waarom we deze gegevens opvragen en wat we ermee doen.

Hieronder kun je de documenten downloaden die wij (en de meeste verhuurderes) in ieder geval opvragen vóórdat we een woning verhuren. Kortom, verstandig om deze alvast op te vragen 😉

Gegevens kandidaat huurder incl. motivatie

We leren onze kandidaat huurders graag beter kennen. Wie ben je? Waarom vind je de huurwoning aantrekkelijk? Wat maakt dat we jou moeten uitkiezen voor een bezichtiging? Kortom, wat is jouw motivatie?

Download formulier ‘gegevens kandidaat huurder incl. motivatie’.

Verhuurdersverklaring

Huur je op dit moment al een huurwoning? Vergroot je kansen door het aanleveren van een zgn. verhuurdersverklaring!

Download formulier ‘verhuurdersverklaring’.

Werkgeversverklaring

Een werkgeversverklaring wordt afgegeven door jouw werkgever. Hierin staat onder andere je jaarinkomen (gespecificeerd naar onderdeel), je dienstverband (vast of tijdelijk) en of je werkgever je bijvoorbeeld een lening heeft verstrekt. Een werkgeversverklaring is voor het beoordelen of je in aanmerking komt voor een huurwoning een belangrijk document. 

Download formulier ‘werkgeversverklaring’.

Call Now Button